
Kogume meeskonna pikaajalist kogemust rubriigis. Siit leiab häid ideid nii laua katmiseks kui ka nippe mööbli paigutamiseks, toidukoguste arvutamiseks, klaaside-pokaalide valimiseks. Kui Sa ei leia siit vastust oma küsimusele, saada oma küsimus:
E-mail on kaitstud sp�mmirobotite eest, Javascript peab olema sisse l�litatud
|
|
Igas kontoris võiksid olla ehedad nõud. Plast-, papp- ja termonõud sobivad kõige paremini piknikule ja suvepäevadele. Kena serviis on just kui ettevõtte visiitkaart.
Soovitavalt võiksid nõud olla neutraalsed, ühetoonilised ja ühest sarjast, sest juhul, kui on vaja juurde laenutada suuremat kogust nõusid, jääb laud ka silmale kena vaadata (rendinõud on tavaliselt samuti neutraalsed). |
Vaata täpsemalt...
|
|
Tavaliselt arvestatakse ühe külalise kohta gramme, liitreid. Aga mitu sentimeetrit kulub ühe külalise kohta peosaalis?
Mööbli paigutamisel peo toimumispaigas tuleb arvestada päris mitmete aspektidega. Kõige lihtsam oleks juba peopaika valides mõõdulint kaasa võtta ning paluda endale ka saaliplaan. Hea oleks üles märkida akende, uste, sammaste asetus ruumis. Samuti, kas saalis on muid statsionaarseid elemente, mida ei ole võimalik saalist ära viia (suured taimed, kaminad, rasked mööbliesemed, lava). Külaliste arv määrab, kui palju toole ja laudu tuleb üldse saali paigutada. Järgmisena tuleks kaaluda külalistele mugavuse loomise vajalikkust: |
Vaata täpsemalt...
|
|

Antiikajal sõid egiptlased, kreeklased ja roomlased toitu kätega. Puhastades neid pärast suurte salvrätiidega, mis sarnasesid käterätiga. Tol ajal olid lõunasöögid lõputult pikad ning külalistele anti vahepeal sõrmede pesemiseks kausikesed, milles oli ürtide, lillede, essenside lõhnastatud vesi. |
Vaata täpsemalt...
|
|

Tordi kaal oleneb eelkõige sellest, millest tort valmistatud on. Tordi koostisest sõltuvalt võivad tortide suurused väga erinevad olla. Kohupiima-martsipani tort on üsna raske, samas sefiiritort on kerge. Siiski võib välja tuua keskmised kaalud, mitu kilogrammi torti mahub 3-korruselisele tordialusele. |
Vaata täpsemalt...
|
|
|